Logo

Kold tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold tomatsauce

 
Der er to ting, der taler for denne sauce. Det er afstressende at rive tomater. Og den smager som en åbenbaring - Du får succes med denne opskrift 😎
Til 4 portioner. Tilberedning: 30 min.
 
# Ingredienser
500 g modne, faste stilktomater
1 rødløg
8 spsk olie
2 spsk paprikapasta (fx ajvar)
salt og peber.
400 g spaghetti
1 bundt basilikum
40 g høvlet parmesan
 
* Tilberedning
1. 500 g modne, faste stilktomater rives på den grove side af rivejernet, indtil det kun er skrællen, der er tilbage.
Det er nemmest, hvis du sætter rivejernet i en skål og river tomaterne med et fast tryk.
1 rødløg skæres i små terninger.
8 spsk olie og 2 spsk paprikapasta røres i tomatmassen.
Der krydres kraftigt med salt og peber.

 
2. 400 g spaghetti koges efter anvisningen på pakken.
Bladene af 1 bundt basilikum rives i grove stykker.
Vandet hældes fra spaghettien, og den blandes straks med den kolde tomatsauce.
Basilikum vendes i, og der drysses med 40 g høvlet parmesan.

 
Energi pr. portion: 17 g protein, 27 g fedt, 73 g kulhydrater = 606 kcal (2537 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her